HEEFT U VRAGEN OF WILT U KENNISMAKEN?

Stuur ons een mail, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Samen op weg naar succesvolle projecten.

Projecten en projectmatig werken zijn belangrijke middelen om éénmalige complexe vraagstukken op te lossen. Daarom wordt het niet alleen veel toegepast bij aanleg of onderhoud van wegen, gebouwen en installaties, maar ook bij veranderingen binnen organisaties. En het is altijd mensenwerk! Wist u dat in ontwikkelde landen als Duitsland en Nederland circa 30% van alle bestede uren in een organisatie besteed wordt aan projectmatige werkzaamheden?

Maar… projecten succesvol afronden is niet eenvoudig, zoals je onder andere kunt lezen in rapporten van de Standish group  Hoeveel tijd besteed uw organisatie aan “eenmalige, unieke klussen of opdrachten”?  En hoe succesvol verlopen die unieke opdrachten? Met een actief leiderschap én de juiste competenties in het team is de kans op succes het grootst!

BEVON Gilde kan u ervaren, gecertificeerde projectmanagers leveren om uw project(en) succesvol, op tijd én binnen budget succesvol af te ronden? Met onze jarenlange ervaring in diverse branches begeleiden wij ook regelmatig organisaties bij het effectief inrichten van projectmanagement.

Verbeter je PM-competenties

Workshop: Projectmanagement volgens ISO 21500. Deze workshop geeft u op een speelse wijze snel inzicht in de mate van volwassenheid van uw Projectmanagement organisatie.

En het biedt u handvaten om u projecten te spiegelen aan de ISO 21500 norm voor projectmanagement.

Integreer duurzaamheid in je Projecten

Wilt u uw duurzaamheidsbeleid ook consequent gaan implementeren in uw projecten? Overweeg dan de intensieve 4-daagse opleiding “duurzaam projectmanagement”. Dé manier om handvaten te krijgen om duurzaamheidsaspecten in al uw projecten te integreren, waarbij tevens rekening wordt gehouden met integratie van eisen op het gebied van Kwaliteitsborging (ISO 9001), Milieumanagement (ISO 14001), Arbo-management (ISO 45001) en Energiemanagement (ISO 50001).